Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vincent - Zaterdag 7 Augustus 2021

  LEDCLEAR SUMMER BREAK 2021

  Van 10 augustus t/m 3 september houden wij een zomerstop en gaan wij genieten van een welverdiende vakantie. Je dient echter wel rekening te houden met de volgende punten.

  Bereikbaarheid en contact

  Vanaf 10 augustus zijn wij telefonisch niet meer bereikbaar. Bij problemen en dringende vragen kun je ons via e-mail berichten en wij zullen ons uiterste best doen om deze z.s.m. of uiterlijk binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

  Levertijden

  Onze webshop blijft open, je kunt ten alle tijden een bestelling plaatsen. Alle bestellingen zullen dan vanaf 6 september verwerkt en verzonden worden. Houd dus rekening met een langere levertijd.

  Retourneren

  Retourneren is tijdens de zomerstop niet mogelijk. Wil je iets retourneren of is er iets defect? Zorg ervoor dat je dit retour aanmeldt middels een e-mailbericht. Vanaf 4 september nemen wij contact met je op om de retouren in behandeling te nemen.

  Profiteer!

  Alle bestellingen die geplaatst worden tussen 10 augustus en 3 september ontvangen 10% korting met de kortingscode: ZOMER21

  Wij wensen al onze klanten een hele fijne vakantie toe.

  News & updates

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Melding sluitenMeer over cookies »