Klantenservice
0
Sluiten

We zorgen dat je niet verdwaal

Filters

  Onze experts geven je graag advies

  Als het niet lukt, dan is dat geen probleem. Ik help je graag verder.

  Klantenservice >

  Frituurpannen

  Snacken was nog nooit zo gemakkelijk! Met een friteuse maak je de lekkerste gefrituurde snacks klaar. Je kunt de gewenste temperatuur kiezen met de regelbare thermostaat, zodat je snack perfect gebakken wordt. En het handige is dat veel friteuses een koude zone hebben, waardoor achtergebleven bakrestjes minder snel verbranden en je olie langer vers Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Snacken was nog nooit zo gemakkelijk! Met een friteuse maak je de lekkerste gefrituurde snacks klaar. Je kunt de gewenste temperatuur kiezen met de regelbare thermostaat, zodat je snack perfect gebakken wordt. En het handige is dat veel friteuses een koude zone hebben, waardoor achtergebleven bakrestjes minder snel verbranden en je olie langer vers blijft!

  Bij LEDClear hebben we een ruim assortiment aan friteuses, dus je zit altijd goed als je op zoek bent naar een nieuwe friteuse. We houden je ook op de hoogte van de nieuwste friteuse promoties, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. En met behulp van onze filters kun je altijd de beste keuze maken voor jouw nieuwe friteuse. Smakelijk snacken!

  Wij gebruiken cookies Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »