• Lorem ipsum

30 dagen bedenktijd

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dit kan bij ons binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 30 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 30 dagen om de bestelling te retourneren.
Wanneer het product ongebruikt is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden. 

Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email.

Het retouradres is:
LEDClear.nl
Malburgse Sluis 27
6833 KA Arnhem

Is je bestelling kapot of incompleet aangekomen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?
Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 30 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 3 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd.

Moet ik betalen voor de retourkosten?
Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.