Klantenservice
0
Sluiten

We zorgen dat je niet verdwaal

Filters

  Betalen

  LEDClear biedt verschillende betaalmethoden om jouw betaling veilig, snel en eenvoudig te laten verlopen. Deze zijn allemaal gratis en verlopen via een beveiligde SSL-verbinding. Via onderstaande betaalmogelijkheden kun je een keuze maken voor de betaalmethode van jouw voorkeur. Je wordt bij iedere betaalmethode stapsgewijs begeleid om je bestelling in orde te maken.

  • iDEAL

   iDEAL (NL)
  • Bancontact

   Bancontact (BE)
  • Creditcard

   Creditcard (Mastercard, VISA)
  • Billink

   Achteraf betalen (NL)
  • Sofortüberweisung en Giropay

   Sofortüberweisung (DE)
  • Bankoverschrijving

   Bankoverschrijving

  iDEAL

  Betalen met iDEAL is geheel gratis. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

  Billink - Achteraf betalen

  Shoppen online wordt nog makkelijker en leuker met onze mogelijkheid tot het betalen van uw bestelling na ontvangst. Na het verzenden van jouw bestelling ontvang je een e-mail met betaalinformatie. Je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen vanaf de factuurdatum. Er wordt altijd wel eerst een check-up gedaan of je wel in aanmerking komt voor de mogelijkheid achteraf betalen.

  Je kunt tot een maximum van € 250,- kiezen voor Billink. Neem bij vragen over je betaling contact op met Billink via 010 - 41 41 473 of [email protected].

  Creditcard

  Je betaalt jouw bestelling via je MasterCard of Visa Creditcard. Vaak is je bestelling door de creditcard maatschappij verzekerd.

  Bancontact

  Speciaal voor Belgische rekeningen en de meest gekozen betaalmethode door onze Belgische klanten. Gemakkelijk en betrouwbaar betalen in een veilige omgeving.

  Bankoverschrijving

  Je kiest bij betalen voor “bankoverschrijving”. Nadat je deze stap hebt bevestigd ontvang je van ons via e-mail een factuur met alle relevante informatie om de overschrijving succesvol te laten verlopen. Een bankoverschrijving duurt twee werkdagen om te worden verwerkt. Let op: in België duurt dit twee tot drie werkdagen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen leveren wij direct de bestelling aan je uit.

  Wij gebruiken cookies Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »